Feest & Cadeau » Over mij & Unique Woondeco

Over mij & Unique Woondeco

Ik ben Carola, 46 jaar en heet u van harte welkom in mijn webwinkel. In het bezit van 2 geweldige kinderen, die inmiddels het ouderlijke huis hebben verlaten. Sinds mijn 4de levensjaar inwoner van de stad Zwolle waar ook kantoor word gehouden. Ik omschrijf mijzelf als ondernemende, krachtige, creatieve en sociale persoonlijkheid.


Een aantal jaar geleden had ik al het idee om een eigen webwinkel te starten. Maar door andere bezigheden en verplichtingen had ik er tot nu toe, niet echt de tijd voor.
Hobbymatig hou ik mij al vele jaren bezig met het restylen van klein meubilair. Daarnaast verander ik regelmatig mijn interieur qua style en kleur, dit door kleinere woondecoraties te vervangen. Elke keer weer een andere woonsfeer creëren, dat vind ik een heerlijkheid om te doen en geniet daar enorm van. Eigenlijk ben ik altijd opzoek naar leuke, bijzondere en unieke spulletjes. En hoe gaaf is het dat je van je hobby je werk kunt maken? Ik heb nu de mogelijkheden en de tijd, daarom ben ik nu online gestart met uniquewoondeco.nl  Mijn webwinkel heeft geen drukke achtergrond of vele reclame banners.
Ik ben van mening  dat het overzichtelijk moet zijn zonder allerlei storende factoren.

De artikelen die ik online  aanbied zijn kleine woonaccessoires & decoratie die u voor uzelf kunt aanschaffen maar die ook perfect als cadeau kunnen worden gegeven.
De keuze voor woonaccessoires & decoratie komt mede omdat ik het persoonlijk erg leuk vinden om steeds op zoek te gaan naar nieuwe decoratie en inspiratie.
Ik vind het belangrijk om je thuis te voelen in je eigen huis. De spullen in huis zorgen ervoor dat je dit gevoel ervaart; mooie kussens op de bank, een klok aan de muur en een mooi dekbedovertrek om je slaapkamer knusser te maken.

Mijn assortiment wordt steeds verder uitgebreid met handgemaakte en unieke artikelen  (net even anders dan de standaard en massaproductie)

Als persoonlijke onderneming heb ik kwaliteit boven kwantiteit staan. Daarbij vind ik het verlenen van goede klantgerichte service belangrijker dan in de Quote 500 te staan.
U als klant en uw wens komen altijd op de eerste plaats.

Wilt u de artikelen liever eerst zien voordat u besluit iets aan te schaffen?
Dat kan vanaf volgend jaar. De planing is om voor 1 mei 2019  een winkeltje in Zwolle geopend te hebben. 
Omdat ik het ook nog steeds heel gezellig vinden om in een fysieke winkel te winkelen,  ben ik ook op zoek naar shop in shop verkooppunten.
Het streven is om door heel Nederland een aantal verkooppunten te hebben zodat Unique woondeco altijd dicht bij u in de buurt is.

De artikelen in mijn webwinkel zijn gemakkelijk te bekijken en te bestellen via de computer, tablet of telefoon. Ik streef ernaar om de artikelen die op voorraad zijn te bezorgen binnen 1 tot 3 werkdagen.
Mocht u iets zien in mijn webwinkel en heeft u hier toch nog wat vragen over?
U kunt dan altijd even contact met mij opnemen. Ik ben bereikbaar via e-mail, telefoon en WhatsApp.
Wanneer u telefonisch contact zoekt en ik u niet direct te woord kan staan vraag ik u om een berichtje in te spreken.
Ik zal u dan zo spoedig mogelijk terug bellen.

Ik wens u veel winkel plezier in mijn webwinkel Unique Woondeco!