Feest & Cadeau » Over ons
 
HALLO, WELKOM, 
 
Dit ben ik.
Ik ben Carola, 46 jaar, geboren in Dordrecht en sinds mijn 4de levensjaar inwoner van de stad Zwolle. In het rijke bezit van 2 geweldig mooie kinderen, die inmiddels het ouderlijk huis hebben verlaten. HBO opgeleid en jaren fulltime gewerkt als leidinggevende. Ik omschrijf mijzelf als een ondernemende, krachtige, creatieve en sociale persoonlijkheid. 
Hobbymatig hou ik mij al vele jaren bezig met het restylen van klein meubilair. Met regelmaat verander ik mijn interieur qua style en kleur. Vaak is dit seizoen verbonden. Dit doen ik door de kleinere woondecoraties te vervangen. Elke keer weer een andere woonsfeer creeeren, dat vind ik een heerlijkheid om te doen en geniet daar enorm van. Eigenlijk ben ik altijd opzoek naar leuke lowbuget spulletjes, die toch net even iets anders zijn dan, standaard en massaal geproduceerd. 
Lang getwijfeld, maar de afgelopen jaren voldoende gedaan en meegemaakt om te besluiten dat het nu de tijd is om verandering aan te brengen in mijn leven en te gaan doen wat ik echt graag wil.
De tijd is aangebroken om van mijn hobby en interesse voor interieur en huisstyling mijn werk maken, en heb nu de mogelijkheid, om deze droom te verwezenlijken.
 
Dit zijn mijn plannen.
Vanaf maart 2019 zal er uitgebreid gaan worden met een winkel in Zwolle. In de winkel zal het aanbod van producten hetzelfde zijn als in de webwinkel. Uiteraard blijft de oplage van artikelen minimaal, want het moet natuurlijk wel "Unique" blijven.
Als extra toevoeging zal er een afdeling bijkomen voor 2de hands producten en gerestaureerde en gerestylde producten.
Er zullen workshops gehouden gaan worden die alles te maken hebben met restyling. Tevens komt er een koffiecorner met lekkernijen voor de bezoekers en cursisten van de winkel.
 
Al met al voorlopig meer dan genoeg te doen. Met andere woorden "veel werk aan de winkel"!
Gelukkig bruis ik van de energie en ideeën. Ik heb er enorm veel zin in, al het vertrouwen is aanwezig om er een paar mooie jaren van te maken.
En met de steun en hulp van lieve familie en geweldige vrienden word het zekers een succes.